لودریان: فرانسه به اسلام احترام می گذارد!

به گزارش مجله کامسا، وزیر خارجه فرانسه در کوشش برای مهار موج عصبانیت و خشم مسلمانان نسبت به کشورش گفت که پاریس برای دین اسلام احترام قائل است.

لودریان: فرانسه به اسلام احترام می گذارد!

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

به گزارش خبرنگاران، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه در گفت وگوی تلفنی با محمد العیسی، دبیرکل اتحادیه جهانی اسلام و وزیر سابق دادگستری عربستان کوشش کرد تا موج عصبانیت و خشم مسلمانان نسبت به کشورش در پی اظهارات اسلام ستیزانه امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه را کاهش دهد.

وی در این باره اظهار کرد: فرانسه برای اسلام احترام قائل است و مسلمانان فرانسه جزئی از کشور هستند.

محمد العیسی نیز به وزیر خارجه فرانسه گفت: مواضع اتحادیه جهانی اسلام در قبال این مسائل واضح و آشکار است. کاریکاتورهای اهانت آمیز به پیامبر بزرگوار (ص) و اسلام حباب های بی ارزشی هستند و بعضی تنها برای کنجکاوی و به شکل گذرا آنها را مورد توجه قرار می دهند.

اخیراً انتشار کاریکاتوری اهانت آمیز در یک نشریه فرانسوی باعث برانگیخته شدن خشم جوامع اسلامی شده است. این خشم با سخنان امانوئل ماکرون که به حمایت از این اقدام به بهانه آزادی عقیده پرداخته بود، دو چندان شد و مقامات بسیاری از کشورها موضع رئیس جمهور فرانسه را محکوم کردند.

رئیس جمهوری فرانسه از انتشار کاریکاتورهای موهن به مقدسات اسلامی حمایت نموده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 346

به "لودریان: فرانسه به اسلام احترام می گذارد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لودریان: فرانسه به اسلام احترام می گذارد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید