طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای

به گزارش مجله کامسا، کوفته فلفلی ها در میزان کوچک تهیه می گردد و اگر در پی یک غذای نو با طعم و مزه عالی می گشت این کوفته را حتما تست کنید.

طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای

کوفته فلفلی یکی از کوفته های بسیار خوشمزه و ساده و مربوط به کشور ترکیه است. این کوفته همان طور که از نام آن پیداست از فلفل دلمه ای رنگی و فلفل سبز شیرین تهیه می گردد و طعمی بی نظیر دارد. شما می توانید این کوفته فلفلی را به همراه گوجه سرخ شده و یک کته خوش طعم سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کوفته فلفلی ترکیه ای را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوفته فلفلی ترکیه ای

  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • فلفل دلمه رنگی 50 گرم
  • فلفل سبز شیرین 40 گرم
  • پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زیره و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه کوفته فلفلی ترکیه ای

مرحله اول

ابتدا باید پیاز را رنده ریز یا درشت بزنید و آب آن را بگیرید تا کوفته های شما در هنگام سرخ کردن وا نرود. فلفل دلمه رنگی را (می توانید از هر رنگی که دوست دارید استفاده نمایید) به صورت نگینی ریز خرد کنید، فلفل سبز شیرین را نیز حلقه ای ببرید.

مرحله دوم

در ادامه باید داخل یک کاسه گوشت چرخ نموده را به همراه مواد خردشده در مرحله قبل و پیاز و ادویه ها و پودر سوخاری خوب ورز دهید. ورز دادن در تهیه کوفته بسیار مهم است زیرا باعث می گردد مواد منسجم گردد و در هنگام سرخ شدن وا نرود. اگر زمان کافی دارید می توانید نیم ساعت داخل یخچال به مواد استراحت دهید.

مرحله سوم

داخل یک تابه میزانی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. از مواد کوفته به مقدار گردو بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه هر دو طرف را سرخ کنید. در سرانجام به همراه گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید. اگر به غذاهایی که با گوشت چرخ نموده درست می گردد علاقه دارید، خوراک گوشت چرخ نموده با نان تست و پنیر را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کوفته فلفلی ترکیه ای

  • به دلخواه می توانید کوفته ها را با سس های مختلف سرو کنید.
  • کوفته باید با شعله ملایم خوب سرخ و مغزپخت گردد. اصلا نباید حرارت را بالا بگیرید وگرنه گوشت شما خام باقی می ماند.
  • پودر سوخاری مانع وا رفتن کوفته می گردد و بعلاوه به منسجم شدن مواد یاری می نماید، اگر در دسترس نداشتید آرد نخودچی بریزید.
  • به دلخواه می توانید به مواد کمی آب لیموترش تازه اضافه کنید و یا در کنار کوفته ها لیموترش قرار دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 23 مهر 1401 بروزرسانی: 23 مهر 1401 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 1201

به "طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید