تور سریلانکا: غذاهای محلی کلمبو؛ عطر دلپذیری از غذاهای سریلانکا

به گزارش مجله کامسا، کلمبو مرکز سریلانکا غذاهای محلی بی نظیری دارد که عطر و طعم آن ها بواسطه ادویه هایی که در غذاهای آنان استفاده می گردد تا فاصله ها بوی وسوسه انگیز آنان حس می گردد.

تور سریلانکا: غذاهای محلی کلمبو؛ عطر دلپذیری از غذاهای سریلانکا

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا سریلانکا دیدن کنید.

سریلانکا کشوری جزیره ای در اقیانوس هند است که با سفر به مرکز آن کلمبو می توان با طعم بی نظیری از غذاهای این سرزمین آشنا شد. کلمبو در واقع بندری شلوغ و پرجنب و جوش است که تلفیقی از زندگی مدرن و بناها و ویرانه های استعماری را در خود به نمایش می گذارد. در اینجا غذاهایی را پیدا می کنید که تلفیقی از غذاهای پرتغالی، هلندی، مالزیایی، هندی و بومی هستند و عطر و طعم وسوسه انگیزی دارند. غذاهای دریایی، ادویه جات و نارگیل نقش مهمی در غذاهای این سرزمین ایفا می نمایند. در این مقاله همراه ما باشید تا با غذاهای محلی و معروف این شهر زیبا آشنا شویم.

تخم مرغ قیفی (Egg hoppers)

تخم مرغ قیفی یکی از غذاهای معروف در سریلانکا است که در وعده های صبحانه آنان میل می گردد. شکل این غذا که به صورت کاسه ای شکل است برای همه مجذوب کننده است و برای افرادی که علاقه مند به تخم مرغ هستند پیشنهاد می گردد. خمیر این پنکیک از آرد برنج، شیر نارگیل و شکر تهیه می گردد و بعد از آنکه کمی پخته شد، تخم مرغ را در وسط آن می ریزند. در کنار این غذا سبزیجات و سس های مخصوص سرو می گردد.

خوراک نارگیل (pol Sambol)

این غذا در واقع به نوعی پیش غذا محسوب می گردد که در آن نارگیل را با پیاز قرمز تفت داده و به آن چاشنی هایی مانند آبلیموی تازه، چیلی و کاری اضافه می نمایند. این غذای خوش طعم را با برنج یا تکه های نان محلی میل می نمایند.

سالاد پنی ورت (Gotu kola sambol)

این سالاد خوش طعم سالادی است که خواص دارویی دارد. در این سالاد از گیاه گولو کولا که در انگلیسی به آن پنی ورت گفته می گردد، استفاده می گردد. این گیاه را رنده نموده و سپس گوجه فرنگی، موسیر، نارگیل تازه و پودر فلفل را به آن می افزایند. این غذا برای افرادی که در پی غذاهای رژیمی هستند، گزینه مناسبی است.

خرچنگ سرخ شده

غذاهای دریایی نقش برجسته ای در غذاهای این کشور دارند؛ یکی از این غذاها خرچنگ سرخ شده است که دارای بافتی نرم و لطیف است. این غذا یکی از غذاهای گران است که با سبزیجات و سالاد سرو می گردد.

عدسی (dhal curry)

عدسی که در سریلانکا تهیه می گردد، یک غذای مقوی و فوق العاده است که لااقل در هفته 2 یا 3 بار آن را تهیه می نمایند. در این غذا عدس با شیر نارگیل پخته می گردد و فلفل، دارچین و پیاز را به آن می افزایند. عطر و طعم این عدسی بی نظیر است.

لامپریس (Lamprais)

فرهنگ غذایی کشور سریلانکا متاثر از برخی از کشورها است که در آن هلند نقش برجسته تری دارد. این غذا که نوعی غذای هلندی است، از دو کلمه هلندی Lump به معنای گوشت و Rice به معنای برنج برگرفته شده است. این وعده غذایی لذیذ از تکه های کوفته شده گوشت مزه دارشده با هل و ادویه های مختلف تهیه و سپس با برنج پخته سرو می گردد. زیبایی این غذا در قرار دادن آن در برگ موز است که مجذوب کنندهیت آن را دوچندان می نماید.

ماهی ترش و ادویه کاری (Fish ambul thiyal)

یکی دیگر از غذاهای محبوب دریایی در این منطقه ماهی ترش و ادویه کاری است که برای تهیه آن از ماهی های مختلف استفاده می گردد. ماهی ها را به صورت مکعبی برش داده و در روغن به همراه کاری سرخ می نمایند. از ادویه های مختلف نیز در طبخ آن استفاده می گردد؛ این مواد با هم ترکیب شده و تا زمانی حرارت داده می گردد تا آب آن به طور کامل تبخیر و ادویه ها به خورد ماهی ها برود.

کوتو (Kottu)

کوتو در واقع نوعی غذای خیابانی و فست فودی محسوب می گردد که هواداران بسیاری دارد. تهیه این غذا سریع و راحت است و در آن نان روتی را برش داده و با گوشت، سبزیجات و کمی ادویه ترکیب نموده و به مشتری می دهند. اغلب این غذای لذیذ با سس تند کاری سرو می گردد.

جوجه کاری (Kukul mas curry)

جوجه کاری در هر کجای سریلانکا با روش مختلفی طبخ می گردد. اصل تهیه این غذا به این صورت است که تکه های جوجه را با ادویه های مختلفی مانند فلفل، پودر کاری، زردچوبه و برگ کاری تفت داده و تا آن موقع که آب آن تبخیر گردد با شعله کم می پزند. در برخی از دستورات خانگی پوره گوجه فرنگی را نیز به ترکیبات آن می افزایند. این غذای لذیذ اغلب با برنج سرو می گردد.

ترشی بادمجان (Wambatu moju)

در تهیه این غذا همان طور که از نامش تعیین است، از بادمجان استفاده می گردد و آن ها را به تکه های کوچک ریز نموده و در روغن همراه پیاز قرمز سرخ می نمایند، سپس به آن مقداری شکر، سرکه، فلفل و زردچوبه اضافه می نمایند تا رنگ کاراملی به خود بگیرد. این غذا که طعم متفاوتی از بادمجان دارد، اغلب با برنج میل می گردد.

در این مقاله سعی شد تا معروف ترین غذاهای محلی کلمبو معرفی گردد؛ مطمئنا تعداد غذاها و نوشیدنی های اصیل بسیار بیشتر از آنچه ذکر شد، است. اگر به این شهر زیبا سفر کردید، ما را با تجربیات خود و غذاهایی که میل کردید، آشنا کنید.

منبع: کجارو / migrationology.com / edition.cnn.com
انتشار: 25 دی 1400 بروزرسانی: 25 دی 1400 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 975

به "تور سریلانکا: غذاهای محلی کلمبو؛ عطر دلپذیری از غذاهای سریلانکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور سریلانکا: غذاهای محلی کلمبو؛ عطر دلپذیری از غذاهای سریلانکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید