گوشیهای موبایل عجیب با برندهایی غیرمنتظره؛ بخش سوم (مکلارن، فراری و&hellip)
به گزارش مجله کامسا، این هفته سعی داریم که برای تنوع بخشیدن به سری مقاله های آشنایی با گوشی های موبایل عجیب با برند های غیر منتظره، به سراغ تلفن های همراهی برویم که دارای برند های خودرویی هستند. این گوشی های موبایل عجیب سال هاست که در بازار تلفن های همراه وجود دارند و به نسبت پرطرفدار هستند.
اگر بخواهیم به نمونه های جدیدتر این تلفن های همراه بپردازیم باید بگوییم که به عنوان نمونه در گذشته وان پلاس نسخه ا از تلفن های همراه خود را با برند مک لارن فراوری نموده بود. علاوه بر این، غول تکنولوژی کره ای، سامسونگ، هم نسخه آستون مارتین گوشی جدید گلکسی Z Fold 2 را فراوری نموده است.
البته این نسخه های خودرویی تلفن های همراه جدید به ساخته های دو شرکت سامسونگ و وان پلاس محدود نمی گردد. در گذشته شاهد همکاری شرکت iQOO با برند خودروسازی BMW هم بودیم و شرکت هواوی هم با همکاری پورشه دیزاین نسخه های خاصی از تلفن های همراه خود را در کنار دیگر محصولاتش به فروش می رساند (البته باید بگوییم که شرکت پورشه دیزاین برخلاف شرکت پروشه که سازنده خودرو است، یک شرکت طراحی است).
1. نسخه خاص و محدود زیمنس SX1
همان گونه که پیش تر اشاره کردیم، باید بگوییم که قبل از وجود داشتن شرکت وان پلاس در دنیای تلفن های هوشمند، گوشی خاصی از برند زیمنس به نام زیمنس SX1 وجود داشت. زیمنس این تلفن را در ابتدا در سال 2003 عرضه نموده بود و یک سال بعد یعنی در سال 2004 تصمیم گرفت که نسخه مک لارن این تلفن همراه را در تعداد محدود 200 عدد عرضه کند.
شرکت آلمانی زیمنس در طراحی این نسخه خاص از خودرو فرمول یک مک لارن MP4-19 که در فصل 2004 تیم مک لارن با آن به مسابقه می پرداخت الهام گرفته بود.
علاوه بر این، نسخه خاص تری از این تلفن همراه هم وجود داشت که برای مسابقات فرمول یک بحرین در سال 2004 طراحی شده بود و شرکت زیمنس آن را در تعداد محدود 50 عدد عرضه کرد. برای اطلاع باید بگوییم که تیم فراری با رانندگی مایکل شوماخر توانست که عنوان نخست این مسابقه را بدست بیاورد و هر دو خودرو فرمول یک تیم مک لارن با مشکل فنی روبرو شدند.
بعد از این دو نسخه خاص، زیمنس دو نسخه دیگر از این تلفن همراه را به نام Mille Miglia (به زبان ایتالیایی و به معنای 1000 مایل معادل 1600 کیلومتر) عرضه کرد. نام این دو نسخه از این گوشی با الهام از مسابقه 1000 مایلی برگزار شده در ایتالیا به همین نام انتخاب شده بود. زیمنس نسخه اول را در تعداد 500 عدد و نسخه دوم را در تعداد 99 عدد عرضه کرد.
2. نسخه آستون مارتین نوکیا 8800
سری 8000 تلفن های همراه نوکیا، گوشی های پرمیومی بودند که این شرکت فراوری می کرد. نوکیا در ساخت این تلفن های همراه بیشتر قصد داشت تا یک اثر هنری را خلق کند و این گوشی ها آنچنان گوشی های دارای قابلیت ها و تکنولوژی های فراوانی نبودند. در سال 2006 بود که این شرکت از نسخه خاصی از گوشی 8800 تحت عنوان نسخه آستون مارتین این گوشی رونمایی کرد.
در این تلفن همراه لگوی خودروسازی آستون مارتین با استفاده از لیزر بر روی قسمت استیل قرار گرفته در جلوی گوشی حک شده بود. همانند گوشی SX1 برای خاص جلوه دادن این گوشی از محتوای دیجیتال استفاده شده بود. به عنوان نمونه صدای زنگ این گوشی نوکیا در واقعه صدای ضبط شده از غرش موتور 8 سیلندر خودروی آستون مارتین ونتیج بود.
علاوه بر این، در این گوشی از اسکرین سیوری استفاده شده بود که دکمه کریستالی استارت خودرو آستون مارتین را نشان می داد. دیگر اطلاعات منتشر شده نشان می دهند که در این گوشی یک فیلم مستند هم از قبل قرار داده شده بود و به احتمال زیاد به دلیل حافظه 64 مگابایتی این گوشی، بخش بسیاری از حافظه را اشغال نموده بود.
اگر با خواندن کلمه مگابایت تعجب نموده اید باید بگوییم که درست خوانده اید 64 مگابایت. همچنین این تلفن همراه از کارت های حافظه خارجی پشتیبانی نمی کرد. در واقع کاربران، گوشی نوکیا 8800 را بیشتر به خاطر شکل لوکس و بدنه فلزی آن می خریدند نه به خاطر قابلیت ها و امکانات بیشتر آن.
3. موتورولا RAZR maxx V6 Ferrari
گوشی موتورولا RAZR maxx V6 Ferrari در سال 2007 به بازار عرضه شد. البته باید بگوییم که به دلیل پیش فروش تمامی این گوشی ها توسط فراری در آن موقع، شما نمی توانستید که این گوشی را در بازار پیدا کنید.
با وجود اینکه این گوشی یک گوشی خاص بود اما قیمت بسیار بالایی را نداشت و با قیمت 525 دلار به فروش می رسید که مقدار اندکی بیشتر از نسخه عادی این گوشی بود. همانند دیگر گوشی های معرفی شده در این مقاله تا این قسمت، موتورولا برای سفارشی سازی این گوشی تنها از لگو فراری در قسمت بیرونی آن استفاده نموده بود و این گوشی تمی با عکس های فراری را نمایش می داد.
4. لندرور S1
گوشی های معرفی شده تا این قسمت این مقاله همه نشان دهنده کوشش های اندکی برای استفاده از برند های خودروسازی در زمینه فراوری تلفن های همراه بودند یا شاید می توان گفت که شرکت های تکنولوژی که قصد فراوری گوشی هایی را با برند خودرویی داشتند زیاد متناسب با برند خودرو انتخاب شده نبودند مانند موتورولا و فراری.
اما به گوشی لندرور که می رسیم به نظر می رسد که شرکت تکنولوژی سونیم (Sonim) و برند خودروسازی لندرور دو شرکت متناسب با یکدیگر در زمینه ساخت گوشی هستند. چند روز پس از رونمایی از گوشی سونیم XP3 Enduro، این شرکت خاطرنشان کرد که با همکاری خودروسازی لندرور میخواهد از گوشی های لندرور S1 و لندرور S2 G4 در اواسط 2004 رونمایی کند.
همان گونه که می دانید شهرت اصلی لندرور به خاطر فراوری خودرو های جان ساخت و افرود است پس تلفن های همراه فراوری با این برند هم باید دارای همچنین شهرتی باشند. در آن موقع گوشی لندرور S1 به عنوان اولین گوشی دارای گواهی IP67 در دنیا تبلیغ می شد. کسب این گواهی توسط این گوشی نشان می داد که این تلفن همراه در برابر آب و گرد و خاک مقاوم بود.
البته توانایی های این گوشی به این دو مورد محدود نمی شد. این گوشی می توانست که در زمان سقوط از ارتفاع 2 متری جان سالم به در ببرد، به مدت 30 دقیقه در زیر آب بماند و در برابر فشاری برابر با 400 کیلوگرم مقاومت کند.
این تلفن همراه جان سخت همچنین در برابر سوراخ شدن مقاوم بود و آنالیز های اجرا شده نشان می دادند که می توانست فشاری در حدود 75 کیلوگرم بر هر سانتی متر مربع را تحمل کند. این گوشی همچنین در برابر شوک و ارتعاش مقاوم بود و می توانست در شرایط محیطی سخت از نظر دما هم مقاوت کند (دمای 20- تا 55 درجه سانتیگراد).
در واقع شما می توانستید که این گوشی را در چاله ای پر از گل بیاندازید و با ماشین از روی آن رد شوید و بعد آن را بردارید و تماسی را با آن بگیرید حتی اگر آن چاله یخ زده بود. شما می توانستید که این تلفن همراه را به قیمت 500 پوند همراه با گارانتی بدون هیچ قید و شرطی به مدت 3 سال تهیه کنید.
- گوشی های موبایل عجیب با برند هایی غیرمنتظره؛ بخش اول (پوما، آدیداس، فیسبوک و…)
منبع: GSMArena
منبع: دیجیکالا مگ