این نوع نان را مصرف نکنید تا دیابت نگیرید!
به گزارش مجله کامسا، خبرنگاران : مصرف نان سفید به صورت روزانه باعث بروز مشکلاتی در سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، بخش ترد و معطر نان تازه پخته شده با کره، سیر یا پنیر مدت هاست که برای بسیاری از مردم دنیا به یک غذای سنتی تبدیل شده است.
در قفسه های نانوایی ها و مغازه ها، انتخاب زیادی از محصولات مختلف آردی وجود دارد. نان سیاه، سفید، غلات کامل، مخمر، نان حتی بدون گلوتن وجود دارد. اما هنوز اکثریت نان سفید
نان سفید از آرد گندم تصفیه شده تهیه می گردد. این باعث می گردد که کالا های پخته شده از نظر بصری جذاب، کرک دار و ماندگاری نان را افزایش دهند، اما این دانه ها را کاملا از مواد مغذی آن محروم می نماید. در قدیم نان را از آرد اول یا درشت تهیه می کردند. این روش ارزش غذایی محصول، مواد مغذی مفید و فیبر را حفظ کرد. اما اکنون فقط از آرد سفید بدون سبوس نان تهیه می گردد.
اکنون همراه با یک تکه نان سفید، 75 گرم کالری خالی و تقریباً کمبود مواد مغذی را وارد بدن خود می کنید.
به دلیل کمبود ویتامین در ترکیب نان سفید مدرن است که تولیدنمایندگان آغاز به غنی سازی مصنوعی آن و سایر محصولات پخته شده با ویتامین ها کردند.
بسیاری از متخصصان تغذیه و همچنین دانشمندان دانشگاه کمبریج به دلیل داشتن شاخص گلیسمی بالا، مصرف نان سفید را توصیه نمی نمایند. مانند تمام کربوهیدرات های سریع، به راحتی توسط بدن جذب می گردد، اما سیری طولانی مدت نیست. در حال حاضر یک ساعت پس از چنین وعده غذایی، احساس گرسنگی احساس می گردد. مصرف بیش از حد نان سفید منجر به چاقی و ابتلا به دیابت می گردد.
نشاسته زیادی در نان سفید وجود دارد، تأثیر آن بر روی بدن را می توان با شکر تصفیه شده مقایسه کرد. چه مفهومی داره؟ افزایش گلوکز خون اجتناب ناپذیر است که به نوبه خود باعث جهش شدید قند و انسولین می گردد. با مصرف منظم نان سفید، دیابت و همچنین سیستم قلبی عروقی می توانند ایجاد شوند
منبع: اقتصادنیوز