سالاد تربچه و هویج ، 2 رسپی با سس مخصوص رستورانی
به گزارش مجله کامسا، سالاد تربچه و هویج یک و بسیار ساده است که به راحتی می توانید آن را تهیه و در وعده های غذایی مختلف آن را سرو کنید. مواد اولیه اصلی این سالاد تربچه و هویج است و شما می توانید آن را با موادی مانند کاهو یا گشنیز هم ترکیب کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سالاد تربچه با هویج با سس مخصوص به دو روش مختلف می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد تربچه و هویج
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
تربچه | 250 گرم |
هویج | 2 عدد |
پیازچه | 4 عدد |
برگ گشنیز تازه | 100 گرم |
مواد لازم برای سس سالاد با تربچه و هویج
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
آب لیموترش تازه | 3 قاشق غذاخوری |
پوست رنده شده لیموترش | به اندازه دلخواه |
سرکه سیب | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مدت زمان تهیه سالاد تربچه و هویج: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد تربچه و هویج (روش اول)
با تهیه این سالاد از خواص بی نظیر تربچه مانند ویتامین سی، فسفر و ویتامین ب کمپلکس که برای پوست بسیار مفید است بهره مند شوید. برای تهیه این سالاد پرخاصیت مطابق مراحل زیر عمل کنید.
مرحله اول: سبزیجات سالاد را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد تربچه و هویج، سبزیجات شامل تربچه و هویج را تمیز بشویید. یک دسته 100 گرمی از سبزی گشنیز را پاک کنید. برگ های زرد و پلاسیده و ساقه های ضخیم آن را دور بریزید. برگ های تازه آن را چند دقیقه در آب و نمک بخیسانید تا کاملا تمیز گردد. سپس آنها را آب بکشید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد.
یک عدد لیمو ترش را نیز بشویید. از آنجایی که برای تهیه سس این سالاد به پوست سبز لیمو احتیاج دارید حتما پوست آن را با اسکاچ بشویید تا کاملا تمیز گردد.
مرحله دوم: مواد سالاد تربچه و هویج را برش بزنید
تربچه را به صورت حلقه ای کاملا نازک ببرید. هویج را پوست بکنید و آن را نیز به صورت حلقه ای نازک برش بدهید. سبزی گشنیز را نیز با استفاده از یک چاقوی تیز به صورت ساطوری و کاملا ریز خرد کنید. در این مرحله پیازچه ها را نیز به صورت نگینی یا حلقه ای برش بدهید.
مرحله سوم: همه مواد سالاد را با هم مخلوط کنید
یک ظرف گود مناسب انتخاب کنید و مواد سالاد تربچه و هویج را که خرد نموده اید به آن اضافه کنید. همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شوند.
مرحله چهارم: سس سالاد تربچه و هویج را آماده کنید
یک ظرف دیگر بردارید و همه مواد لازم برای سس را در آن بریزید. روغن زیتون و سرکه سیب () را در ظرف بریزید. سپس به سراغ لیمو تازه بروید و آن را با دست فشرده کنید و آب آن را اضافه کنید. پوست لیمو را رنده کنید و آن را هم به دیگر مواد سس اضافه کنید.
عسل را به همراه نمک و فلفل سیاه نیز درون ظرف بریزید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در این مرحله اندازه نمک و ترشی آن را بچشید و آن را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
شما می توانید برای تهیه روغن زیتون، سرکه سیب، عسل، نمک و فلفل سیاه به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: سس را به سالاد هویج و تربچه اضافه و آن را سرو کنید
سس به دست آمده را به ترکیب سالاد تربچه و هویج اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا سس کاملا به خورد سالاد برود. سالاد شما آماده است. می توانید آن را در کنار انواع غذاها سرو کنید یا به عنوان یک میان وعده سالم از آن بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو با تربچه و هویج
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
کاهو | 1 عدد |
هویج | 3 عدد |
تربچه | 250 گرم |
پیاز قرمز | 1 عدد کوچک |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مدت زمان تهیه سالاد تربچه و هویج و کاهو: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد تربچه و هویج با کاهو (روش دوم)
با کمی تغییرات می توانید سالاد تربچه و هویج را به شکل دیگری تهیه کنید. در این روش از کاهو در تهیه این سالاد استفاده می گردد که باب میل بسیاری از ذائقه ها است.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد تربچه و هویج با کاهو، یک عدد کاهو را بردارید و برگ های آن را جدا کنید. برگ های ضخیم و پلاسیده کاهو را دور بریزید و برگ های تازه و سالم آن را در محلول آب و نمک قرار دهید. بعد از چند دقیقه برگ های کاهو را زیر آب، آبکشی کنید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد.
هویج و تربچه را نیز با آب بشویید. یک عدد پیاز قرمز کوچک را پوست بگیرید و آن را نیز با آب به صورت کاملا تمیز بشویید.
مرحله دوم: مواد سالاد تربچه و هویج را آماده کنید
کاهو را از طریق چاقو در اندازه دلخواه خرد کنید. هویج را پوست بگیرید و به همراه تربچه به شکل حلقه ای نازک برش بدهید. پیاز قرمز را نیز به صورت خلالی خرد کنید. همه مواد را در یک ظرف گود بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم: سس سالاد تربچه و هویج را آماده کنید
در یک ظرف دیگر سرکه قرمز را به همراه روغن زیتون بریزید. نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
شما می توانید برای تهیه سرکه قرمز به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: سس را به سالاد هویج و تربچه اضافه و آن را سرو کنید
سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا یکدست شوند. سالاد تربچه و هویج به همراه سس مخصوص آن آماده است؛ نوش جان.
نکات مهم در طرز تهیه سالاد تربچه و هویج به روش رستورانی
- برای آنکه سالاد شما خوشمزه تر شوند و مزه ها کاملا به خورد هم بروند، بهتر است حداقل یک ساعت قبل از سرو آن را در یخچال بگذارید.
- سالاد تربچه و هویج را بهتر است به صورت تازه میل کنید. پس در نظر داشته باشید در هر وعده به اندازه لازم آن را تهیه کنید.
- اگر به لیموی تازه دسترسی ندارید از آبلیمو در تهیه سس سالاد بهره ببرید.
- اندازه و نوع ادویه و چاشنی را در تهیه سس سالاد هویج و تربچه مطابق با ذائقه و سلیقه خود می توانید تغییر دهید.
- اگر به این سالاد اندازهی تن ماهی، مرغ پخته شده یا گریل شده اضافه کنید می توانید آن را به عنوان یک وعده غذای کامل بهره ببرید.
- تربچه به علت داشتن فیبر و آب زیاد و اندازه کربوهیدرات قابل هضم پایین، در کاهش وزن بسیار موثر است.
فوت و فن خوشمزه شدن سالاد تربچه و پیاز
بهتر است از چه پیازی در تهیه سالاد تربچه و هویج استفاده گردد؟
حتما از پیاز قرمز در طرز تهیه سالاد تربچه و هویج بهره ببرید. پیاز قرمز طعمی ملایم و شیرین دارد. این پیاز برای مصرف خام و استفاده در انواع سالادها و ساندویچ ها بسیار موثر است.
منبع: افق کوروش