طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص
به گزارش مجله کامسا، سالاد سزار اختراع سزار کاردینی آشپز ایتالیایی-آمریکایی است که در جشن های استقلال آمریکا در سال 1924 از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.
سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالاد های ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به ژولیوس سزار امپراطور رم باستان ندارد.
سالاد سزار اختراع سزار کاردینی آشپز ایتالیایی-آمریکایی است که در جشن های استقلال آمریکا در سال 1924 از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.
احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی کرد که سالاد ابداعی اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران های درجه یک در سرتاسر جهان گردد.
سینه بدون پوست: 1 عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)
کاهو: 1 بوته
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
نان تست به اندازه دلخواه
سیر: 2 حبه رنده شده
شاخه رزماری: 1 عدد
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به اندازه دلخواه
پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری رنده شده
آب لیمو ترش، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
سینه مرغ، آب لیموترش، یک حبه سیر، یک شاخه رزماری، اندازهی نمک، فلفل، اندازهی سس خردل، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و 2 قاشق سوپ خوری از روغن زیتون در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا مرغ کاملاً مزه دار گردد سپس سینه های مرغ را گریل کنید.
در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و اندازهی سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نان های تست شما به نان کروتان تبدیل شده اند.
در یک ظرف بزرگ کاهو ها را تکه تکه کنید (بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برای درست کردن سس سالاد آب لیمو ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می توانید از حلقه های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته و اندازهی پودر پنیر پارمزان بهره ببرید.
منبع: فرادید