طرز تهیه پاستا پستو با مرغ به روش رستوران های ایتالیایی
به گزارش مجله کامسا، در پی یک ماجراجویی هیجان انگیز و خوشمزه در آشپزی خود هستید؟ تهیه انواع پاستا گزینه خوبی است اما قطعا پاستا پستو با مرغ هیجان انگیزتر است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه پاستا را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پاستا پستو با مرغ را به شکل رستوران های ایتالیایی آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم جهت تهیه پاستا پستو با مرغ
- پاستا 450 گرم
- سیر خرد شده 3 حبه
- روغن زیتون 2/3 پیمانه
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست 450 گرم
- مغز پسته 1/3 پیمانه
- ریحان تازه 1/5 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده 2/3 پیمانه
- پنیر رومانو نصف پیمانه
- روغن زیتون فوق بکر به اندازه لازم
- گوجه فرنگی گیلاسی 280 گرم
- سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
1. آبکش کردن ماکارونی
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو با مرغ درست مثل طرز تهیه انواع پاستای ساده این است که یک قابلمه بزرگ از آب که اندازهی نمک به آن اضافه نموده اید را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بپزد و بعد آبکش کنید. فقط حتما نصف پیمانه از آب آن را نگه دارید.
2. پخت مرغ
اکنون روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید بعد سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم گردد. سپس مرغ تکه شده را به سیر در حال سرخ شدن اضافه کنید و خوب تفت دهید در نهایت هم تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید و بگذارید مرغ طلایی و پخته گردد.
البته می توانید مرغ را در فر بپزید. برای این کار روی سینی فر، کمی سرکه بالزامیک روی مرغ بریزید و آن را با نمک طعم دار کنید سپس مرغ را به مدت 17 تا 21 دقیقه در دمای 220 درجه فارنهایت بپزید بعد اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند، سپس با چنگال آن را ریش ریش کنید. مرغ را کنار بگذارید.
3. تهیه پستو
ریحان تازه، پنیر پارمزان، روغن زیتون، مغز پسته، سیر و نمک را داخل غذاساز بریزید. با دکمه پالس، مواد را تا زمانی که به غلظت دلخواه سس پستو برسید، مخلوط کنید.
4. مخلوط کردن مواد پاستا
در نهایت و در آخرین مرحله پاستای آبکش شده را با پسته، گوجه فرنگی، مرغ و فلفل قرمز (اختیاری) مخلوط کنید. برای رقیق تر شدن سس، در صورت احتیاج کمی از آب پاستا را اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید. پاستا پستو با مرغ را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید تا به طور یکنواخت با هم مخلوط شوند.
نکات تکمیلی برای تهیه پاستا پستو با مرغ
تهیه و پخت پاستا پستو با مرغ درست مثل تهیه هر پاستا دیگری آسان است. اما برای آن که حاصل کارتان یک پاستای عالی باشد باید نکات و فوت وفن های آن را کامل بدانید.
تهیه پاستا پستو با مواد متنوع
برای تهیه پاستا پستو دستتان باز است و می توانید مواد بیشتری به آن اضافه کنید مثلا عده ای به این پاستا قارچ هم اضافه می نمایند. حتی عده ای برای خوشمزه تر شدن پاستا پستو، در آن خامه یا شیر می ریزند. همه این ها به سلیقه شما بستگی دارد و بسته به سبک غذایی خود حتی می توانید این غذا را با حذف مرغ کاملا گیاهی تهیه کنید.
نکاتی در خصوص سس پستو
ممکن است در فرایند تهیه سس پستو با مشکلاتی از جمله خیلی غلیظ شدن یا تلخ شدن روبرو شوید که راهکار آن ها در ادامه آمده است: اما قبل از آن اگر دوست دارید می توانید روش کامل تر تهیه سس پستو را در کتاب کاله با جزییات بخوانید.
- برای رقیق تر شدن سس پستو می توانید اندازهی از آب پاستایی که نگه داشته اید یا روغن زیتون بهره ببرید.
- اگر سس پستوی شما کمی تلخ شده است نگران نباشید چون کافی است کمی عسل یا شکر اضافه کنید.
البته یادتان باشد که این روزها سس پستو به شکل آماده در بازار موجود است بنابراین برای کاهش زمان تهیه این غذا می توانید از سس پستوی آماده کنید.
نکاتی برای سرو پاستا پستو با مرغ
برای سرو پاستای پستو با مرغ دستتان باز است و می توانید آن را به عنوان یک غذای خوشمزه هم به عنوان پیش غذا هم به عنوان یک غذای اصلی در وعده نهار و شام بهره ببرید.
- پاستا پستو با مرغ را می توانید با پنیر پارمزان رنده شده، برگ ریحان تازه و فلفل قرمز خرد شده سرو کنید.
- این غذا را می توانید با نان تست یا سالاد هم سرو کنید.