طرز تهیه ماکارونی با میگو

به گزارش مجله کامسا، ماکارونی با میگو یا پاستا میگو یکی از انواع غذاهای ایتالیایی خوشمزه و از پرطرفدارترین برای دوست داران غذاهای دریایی ست. شما می تونید ماکارونی با میگو رو با سس آلفردو، به صورت رژیمی یا حتی با سس قرمز درست نموده و در وعده های ناهار یا شام به عنوان یک لذیذ و مجلسی سرو کنید. با این مطلب از در همراه ما باشید تا طرز تهیه ماکارونی با میگو به چند روش مختلف رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه ماکارونی با میگو

طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس آلفردو در یک نگاه

برای درست کردن ماکارونی با میگو و سس آلفردو، اول میگوها رو خوب بشورید، رگ گیری کنید و با دستمال خشک کنید. کمی نمک، فلفل، پاپریکا و در صورت تمایل آبلیموی تازه به میگوها بزنید. در همین حال، آب ماکارونی رو در قابلمه بزرگی بجوشونید، کمی نمک اضافه کنید و ماکارونی رو توی این قابلمه بریزید تا بپزه. یک حبه سیر رنده شده رو توی کره تفت بدید و میگوها رو هم سرخ کنید.

برای سس، کره رو ذوب کنید، بقیه سیر رو اضافه کنید و تفت بدید. بعد خامه رو اضافه نموده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس کم کم پنیر پارمزان رو توی تابه بریزید و قوام سس رو با اضافه کردن آب پاستا تنظیم کنید. کمی نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید. در آخر ماکارونی آبکش شده و میگوها رو به سس اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا طعم ها با هم ترکیب بشن.

برای مطالعه مواد لازم، مراحل و جزییات درست کردن ماکارونی با میگو ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با میگو و سس آلفردو (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ماکارونی (ترجیحا فتوچینی)400 گرم
میگو (پاک شده)500 گرم
سیر3 حبه
روغن یا کره2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پاپریکا یا فلفل قرمز1 قاشق چای خوری
آبلیمو1 تا 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو ماکارونی با میگو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کره3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
شیر (در صورت احتیاج)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پارمزان (رنده شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک و فلفل سیاهمیزان کم
جوز هندی (اختیاری)نوک قاشق چای خوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 10 تا 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت ماکارونی با میگو و سس آلفردو: حدود 20 تا 25 دقیقه

مراحل طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس آلفردو

طرز تهیه ماکارونی با میگو هم با سس آلفردو و هم با سس سالسا یا همون سس قرمز تند قابل انجامه. شما می تونید پاستا میگو رو به صورت رژیمی با ماست یونانی کم چرب و کمی روغن زیتون هم درست کنید.

مرحله اول: مواد اولیه رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس آلفردو، میگوها رو با آب سرد به خوبی بشورید و رگ گیری کنید. سپس، میگوهای پاک شده رو دوباره بشورید و در سبد بریزید تا آب اضافی میگوها خارج بشه. حبه های سیر بدون پوست و شسته شده رو هم به صورت ریز رنده کنید و کنار بذارید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع میگو می تونید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

آب ماکارونی رو بجوشونید

یه قابلمه نسبتا بزرگ رو تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد بذارید تا بجوشه. حدود یک قاشق غذاخوری نمک هم به آب اضافه کنید. طعم آب ماکارونی باید کمی شور باشه (نه خیلی) تا ماکارونی طعم بگیره.

برای خرید نمک می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: ماکارونی رو اضافه کنید

وقتی آب جوشید، ماکارونی (ترجیحا فتوچینی) رو داخل قابلمه در حال جوش بریزید. فتوچینی خیلی خوب با سس آلفردو هماهنگ می شه و سس های خامه ای رو به خوبی روی سطح خودش نگه می داره. برای پخت فتوچینی یا ماکارونی پهن معمولا 8 تا 10 دقیقه زمان لازمه تا آل دنته بشه.

ماکارونی در حال جوش رو هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا نچسبه. یک دقیقه قبل از آبکش کردن ماکارونی، به میزان یک لیوان از آب پاستا رو بردارید و کنار بذارید تا بعدا توی سس آلفردو بریزید. بعد هم ماکارونی رو آبکش کنید.

برای خرید انواع ماکارونی مثل فتوچینی می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: میگوها رو مزه دار کنید

در فاصله پخته شدن ماکارونی و در این مرحله از طرز تهیه پاستا میگو با سس آلفردو، میگوهای پاک و شسته شده رو با دستمال حوله ای خشک کنید. بعد کمی نمک، فلفل، پاپریکا و اگر خواستید کمی آبلیموی تازه به میگوها اضافه کنید تا مزه دار بشن. احتیاجی نیست میگوها رو برای مدت طولانی توی مواد بخوابونید؛ همون 2 تا 3 دقیقه برای طعم دار شدن گوشت لطیف میگو کافیه.

برای خرید انواع ادویه ها مثل فلفل و پاپریکا می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: میگوها رو تفت بدید

حالا تابه مناسبی رو روی حرارت میانه رو به بالا بذارید و 2 قاشق کره یا روغن به این تابه اضافه کنید. وقتی داغ شد، به میزان یه حبه از سیر رنده شده رو توی تابه بریزید و 30 ثانیه تفت بدید. بعد میگوها رو اضافه کنید و هر طرف رو حدود 1 و نیم الی 2 دقیقه سرخ کنید تا کاملا صورتی و پخته بشن. توجه داشته باشید، میگوها رو نباید زیاد بپزید، چون سفت می شن. بعد از پخت، میگوها رو از تابه خارج کنید و کنار بذارید.

مرحله پنجم: پایه سس آلفردو رو درست کنید

در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس خامه ای، توی همون تابه 3 قاشق کره بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا کره ذوب بشه. حالا باقی سیر رنده شده رو به این تابه اضافه کنید و برای 30 تا 45 ثانیه تفت بدید. بعد خامه رو اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید تا خامه حدود 3 تا 4 دقیقه به آرومی گرم بشه ولی نجوشه.

برای خرید کره و خامه می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: سس آلفردو رو تکمیل کنید

الان دیگه وقتشه پنیر پارمزان رنده شده رو کم کم توی این تابه بریزید و هم بزنید تا کاملا با پایه سس آلفردو ترکیب بشه. اگر دیدید سس زیادی سفت شد، کمی از آب پاستایی که کنار گذاشتید رو بهش اضافه کنید.

مراقب باشید، میزان زیادی از آب پاستا رو یک باره توی سس نریزید تا شل و آبکی نشه؛ قاشق قاشق اضافه کنید و هر بار به خوبی هم بزنید تا بتونید قوام و غلظت سس آلفردو رو کنترل کنید. نمک، فلفل و کمی جوز هندی رو هم در همین مرحله به سس آلفردو اضافه کنید.

برای خرید انواع پنیر پخت و پز مثل پنیر پارمزان می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: ماکارونی رو با میگو و سس مخلوط کنید

وقتی سس آماده شد، ماکارونی آبکش شده رو داخل تابه حاوی سس آلفردو بریزید. بعد میگوها رو بهش اضافه کنید. حدود 30 تا 60 ثانیه همه این مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس کاملا به رشته ها بچسبه. اگر حس کردید سس هنوز کمی سفت و زیادی غلیظه، یه میزان دیگه از آب پاستا بهش اضافه کنید.

مرحله هشتم: ماکارونی با میگو رو روی حرارت ملایم بذارید

حالا تابه حاوی ماکارونی با میگو و سس آلفردو رو برای یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم بذارید تا طعم ها قشنگ با هم قاطی بشن و پاستا حسابی جا بیوفته. توی همین چند دقیقه مزه ماکارونی با میگو رو بچشید و اگر احتیاج بود نمک، فلفل یا کمی آبلیموی تازه اضافه کنید.

مرحله آخر: ماکارونی با میگو رو تزیین و سرو کنید

پس از گذشت این مدت، ماکارونی رو با میگو رو توی بشقاب های سرو بریزید و داغ داغ سرو کنید. روی هر بشقاب کمی پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده بریزید. اگر دوست داشتید کمی پاپریکا یا فلفل قرمز هم اضافه کنید تا ظاهر و طعمش مجذوب کننده تر بشه.

روش تهیه ماکارونی با میگو رژیمی

در طرز تهیه ماکارونی با میگو رژیمی، اول باید ماکارونی سبوس دار رو توی قابلمه در حال جوش حاوی آب و نمک بریزید. اجازه بدید ماکارونی چند دقیقه بجوشه تا بپزه ولی له نشه و بعد آبکش کنید. توی یه تابه بزرگ 2 قاشق چای خوری روغن زیتون رو گرم کنید؛ حالا 3 حبه سیر خرد یا رنده شده رو حدود 30 ثانیه توی روغن زیتون تفت بدید تا عطرش بلند بشه.

بعد میگو پاک شده رو با کمی نمک، فلفل و 1 قاشق چای خوری پاپریکا اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی حرارت میانه سرخ کنید تا صورتی و پخته بشن. برای سس سبک، 1 لیوان ماست یونانی کم چرب () رو با نصف لیوان از آب پاستایی که کنار گذاشتید، کمی آبلیمو و 2 تا 3 قاشق غذاخوری پارمزان رنده شده یا مخمر غذایی مخلوط کنید تا یه سس کم چرب و خوش طعم داشته باشید.

حالا ماکارونی آل دنته رو توی تابه بریزید؛ میگو و سس رو بهش اضافه کنید و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس به خورد ماکارونی بره. در آخر کمی جعفری تازه خرد شده روی ماکارونی بریزید و داغ سرو کنید.

روش پخت ماکارونی با میگو و سس قرمز

طریقه پخت ماکارونی با میگو و سس قرمز به این ترتیبه که اول باید ماکارونی رو توی محلول آب نمک در حال جوش بذارید تا بپزه. بعد ماکارونی پخته رو آبکش کنید و کنار بذارید. توی یک تابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو گرم کنید و 3 حبه سیر خرد شده رو 30 ثانیه تفت بدید.

میگوی پاک شده رو با کمی نمک و فلفل به این تابه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه روی حرارت میانه تفت بدید. بعد، گوجه فرنگی نگینی خرد شده رو داخل تابه بریزید. حالا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی پاپریکا و فلفل قرمز اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سس غلیظ بشه؛ در صورت احتیاج کمی نمک و فلفل اضافه کنید. ماکارونی پخته رو به سس اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا کاملا با سس مخلوط بشه.

روش تهیه ماکارونی با میگو و قارچ

طرز تهیه ماکارونی با میگو و قارچ هم درست مثل رسپی اصلیه؛ فقط باید 200 تا 250 گرم قارچ رو به خوبی بشورید و اسلایسی برش بزنید. قارچ ها رو توی کره یا روغن زیتون برای 5 دقیقه تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه. بعدش قارچ تفت خورده رو همراه با میگوی سرخ شده به سس آلفردو اضافه کنید. باقی مراحل رو مطابق دستور اصلی دنبال کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ماکارونی با میگو

  • میگوها رو زیاد نپزید؛ وگرنه سفت و لاستیکی می شن.
  • ماکارونی رو آل دنته بپزید؛ یعنی نه خیلی خام و نه له باشن. به این ترتیب، موقع ترکیب با سس له یا خمیری نمی شن.
  • سس آلفردو یا هر سس خامه ای دیگه ای رو اصلا نباید بجوشونید؛ فقط باید گرم و غلیظ بشه.
  • کمی آب پاستا رو کنار بذارید و برای رقیق کردن سس بهره ببرید؛ هر بار میزان کمی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  • نمک و فلفل رو آخر کار اضافه کنید؛ چون پنیر پارمزان خودش شور و نمکیه و ممکنه ریختن نمک اضافی غذا رو شور کنه.
  • میگوها و ماکارونی رو بعد از مخلوط شدن با سس، فقط یک تا دو دقیقه روی حرارت ملایم بذارید تا طعم ها با هم ترکیب بشن.
  • مراقب باشید سیر رو نسوزونید؛ فقط باید عطرش آزاد بشه و کمی طلایی بشه.
  • غذا رو داغ سرو کنید، چون سس آلفردو وقتی سرد می شه سفت و کم مزه می شه.
  • از پنیر پارمزان رنده شده بهره ببرید تا طعم سس واقعی و خوشمزه تر بشه.

فوت و فن های خوشمزه شدن ماکارونی با میگو

برای درست کردن ماکارونی، میگو رو چطور باید آماده کنیم؟

میگوها رو با آب سرد بشورید، رگ گیری کنید، خشک کنید و کمی نمک، فلفل و پاپریکا یا آبلیموی تازه بزنید تا مزه دار بشن.

آل دنته یعنی چی؟

آل دنته به ماکارونی پخته ای می گن که کاملا نرم نشده و وسطش کمی سفتی لطیف داره؛ یعنی وقتی گاز می زنید، رشته ها مقاومت کمی دارن و له نمی شن.

چرا فتوچینی برای سس آلفردو بهتره؟

چون پاستای پهن سطح بیشتری داره و سس خامه ای بهتر بهش می چسبه و غذا یکدست تر و خوشمزه تر می شه.

میگو رو چقدر باید سرخ کنیم؟

هر طرف میگو رو حدود 1 و نیم تا 2 دقیقه تفت بدید تا فقط صورتی و پخته بشه؛ وگرنه میگو سفت می شه.

سس ماکارونی رو چطور غلیظ کنیم بدون اینکه بجوشه؟

سس رو روی حرارت ملایم نگه دارید و خامه رو فقط گرم کنید؛ بعد کم کم پنیر پارمزان اضافه کنید و از آب پاستا برای رقیق کردن سس بهره ببرید.

طعم سس ماکارونی رو چطوری تنظیم کنیم؟

آخر کار، سس رو بچشید و نمک، فلفل، کمی جوز هندی یا آبلیموی تازه اضافه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 آذر 1404 بروزرسانی: 22 آذر 1404 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 1499

به "طرز تهیه ماکارونی با میگو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماکارونی با میگو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید