طرز تهیه سوپ مرغ کتو

به گزارش مجله کامسا، همواره فکر می کنیم که رژیم بودن یعنی خوردن غذاهای بدمزه و خسته کننده. خصوصا اگر پای رژیم کتو در میان باشد که با سخت گیری های خیلی زیاد در برنامه غذایی افراد همراه است. اما ما امروز می خواهیم طرز تهیه یک سوپ مرغ خوشمزه کتویی را به شما آموزش دهیم که با خیال آسوده و به دور از شکستن رژیم، آن را آماده و نوش جان کنید. در این دستور سعی شده تا با حذف آیتم هایی مانند رشته فرنگی و… علاوه بر حفظ طعم، یک غذای کاملا سالم و منطبق با رژیم تان داشته باشید.

طرز تهیه سوپ مرغ کتو

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ کتو

  • روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
  • پیاز میانه یک عدد
  • سیر خرد شده پنج حبه
  • رنجبیل تازه و خرده شده دو تکه کوچک (در کل به میزان 5 سانتیمتر)
  • گل کلم کوچک خرد شده یک عدد
  • فلفل قرمز خشک خرد شده سه چهارم قاشق غذاخوری
  • هویج میانه خرد شده یک عدد
  • آب مرغ بدون نمک شش فنجان
  • ساقه کرفس خرد شده یک عدد
  • سینه مرغ بدون پوست دو عدد
  • جعغری تازه برای تزئین و سرو نهایی سوپ به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ مرغ کتو

مرحله اول

یک قابلمه بزرگ را برای پختن سوپ انتخاب کنید، آن را روی گاز قرار دهید و روغن گیاهی را داخل قابلمه بریزید، کمی پس از آن که روغن گرم شد، سیر، زنجبیل و پیاز را به آن اضافه کنید. مواد را تا زمانی که تغییر رنگ دهند، تفت دهید.

مرحله دوم

در همین حین، تکه های گل کلم را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به میزان دانه های برنج خرد شدند، دستگاه را روشن نگه دارید. پس از آن، گل کلم را به سایر مواد قابلمه اضافه کنید و بگذارید به خوبی سرخ گردد. برای این کار حدودا هشت دقیقه زمان احتیاج دارید، یعنی تا قهوه ای شدن رنگ گل کلم.

مرحله سوم

فلفل خشک، هویج (آن ها را به صورت اریب خرد کنید)، آب مرغ و کرفس را داخل قابلمه بریزید و کمی که گذشت، سینه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد به آرامی بپزند. زمانی که دمای آب به 165 درجه رسید، با گذشت 15 دقیقه، مرغ ها را از آب جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

هر زمانی که سبزیجات داخل قابلمه نرم نشده اند، شعله را خاموش یا کم نکنید تا آب از جوشش نیفتد.

مرحله چهارم

تکه های زنجبیل را از قابلمه خارج کنید و مرغ های خرد شده را به آن بیفزایید. با اندازهی نمک و فلفل، به سوپ طعم دهید و در آخر هم، جعفری خرد شده اضافه کنید. سوپ مرغ کتو شما آماده است.

نکات

  • اگر به زنجبیل حساسیت دارید، می توانید آن را حذف کنید. در غیر صورت، حتما از زنجبیل تازه بهره ببرید تا طعم سوپ بهتر گردد.
  • اگر تندی زنجبیل شما را اذیت می نماید، می توانید با اضافه کردن چند قطره آب لیمو تازه، این مشکل را حل کنید.
  • اگر از رژیم کتو پیروی می کنید، حتما طرز تهیه سالاد بروکلی و کوفته قلقلی با سس مخصوص کتوژنیک را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 1181

به "طرز تهیه سوپ مرغ کتو" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سوپ مرغ کتو" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ مرغ کتو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید