طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین خوشمزه با و بدون فر

به گزارش مجله کامسا، کیک سیب با عطر و طعم مخصوص خود در دنیای شیرینی پزی حسابی غوغا نموده است تا جایی که آن را یکی از خوشمزه ترین کیک های خانگی به حساب می آورند. با تهیه این کیک خوش عطر و مجذوب کننده به راحتی می توانید میز پذیرایی متفاوتی برای دورهمی هایتان داشته باشید. اگر در پی دستور سنتی کیک سیب هستید حتما در مطالب قبلی طرز تهیه کیک سیب و دارچین را بخوانید. در این مطلب با دستوری متفاوت طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین را برایتان خواهیم گفت تا این کیک خوشمزه را با و بدون فر همچون یک قناد حرفه ای درست کنید.

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین خوشمزه با و بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

  • سیب خردشده یک و نیم فنجان
  • شکر قهوه ای یک فنجان
  • گردوی خردشده یک دوم فنجان
  • کره یک دوم فنجان
  • آرد یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ دو عدد
  • دارچین دو قاشق چای خوری
  • پودر قند یک قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین یک قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

1. مایه کیک را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین باید کره و شکر را داخل کاسه هم زن بریزید. مواد را با دور میانه هم زن برای سه دقیقه بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط و کرمی رنگ گردد. تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید. وانیل را هم در انتهای این مرحله داخل کاسه بریزید. مجدد مواد را هم بزنید تا مخلوطی یک دست داشته باشید. در ادامه آرد، دارچین، جوش شیرین و نمک را هم داخل کاسه بریزید و هم بزنید. بهتر است آرد را همچون طرز تهیه کیک ساده در قابلمه دو تا سه بار الک کنید.

نکته: دقت داشته باشید که کره به دمای محیط رسیده باشد چراکه استفاده از کره سرد در تهیه کیک منجر به پخت ناهموار آن خواهد شد.

2. سیب و گردو را رنده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین باید یک سیب تازه و سالم را انتخاب کنید. با توجه به سلیقه تان می توانید سیب را با رنده ریز یا درشت رنده کنید. گردو را هم با رنده درشت رنده نموده و کنار بگذارید. حال سیب و گردو را داخل ظرف بریزید. مواد را با لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. اگر به فکر یک صبحانه مجذوب کننده هستید حتما طرز تهیه مربا سیب را بخوانید.

نکته 1: برای حفظ و رطوبت کیک تان حتما سیب رنده شده را در توری بریزید تا آب آن گرفته گردد.

نکته 2: نیازی به گرفتن پوست سیب ها نیست تنها هسته شان را جدا کنید.

3. کیک را بپزید

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین فر را با دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک قالب 20 سانتی متری کمی روغن بریزید تا چرب گردد. حال مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را یک تا دو بار به سطح زمین بکوبید. با این کار حباب های اضافه مایه کیک از بین می رود. در نتیجه کیک تان بهتر پف خواهد نمود. در نهایت قالب کیک را برای پخت به مدت 40 دقیقه داخل فر بگذارید. روی کیک را با پودر قند و مارمالاد سیب، با سلیقه خودتان تزئین کنید. با وجود علاقه به طعم سیب و دارچین می توانید طرز تهیه پای سیب و دارچین را هم در برنامه هایتان قرار دهید تا آن را هم درست کنید.

نکته: برای نخوابیدن پف کیک سیب حتما قالب را در طبقه وسط فر بگذارید تا حرارت به تمام سطح قالب برسد.

نکات تکمیلی تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

کیک سیب معمولا یکی از برترین گزینه ها برای پذیرایی در میهمانی و دورهمی ها است که نکات تکمیلی زیر یاری تان می نماید تا مراحل تهیه را راحت تر پیش ببرید.

طرز تهیه کیک سیب رنده شده بدون فر

کیک سیب و دارچین را همچون کیک اسفنجی می توان بدون فر و در قابلمه پخت. پس موااد لازم را همچون مراحل گفته شده در بالا آماده کنید. بهتر است از قابلمه نچسب بهره ببرید. قابلمه را روی حرارت و شعله پخش کن بگذارید تا گرم گردد. کف قابلمه را کمی کره یا روغن بریزید تا چرب گردد. مایه کیک سیب و دارچین را داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را با دم کنی خوب بپوشانید. 45 دقیقه زمان دهید تا کیک تان بپزد.

انتخاب سیب در طرز تهیه کیک سیب

شما از هر نوع سیبی در تهیه این کیک خوشمزه می توانید بهره ببرید اما پیشنهاد ما به شما سیب سبز است. علت استفاده از سیب سبز، بافت سفت و طعم ترش آن است. ترکیب مزه ترش سیب سبز با دارچین و شکر طعم فوق العاده ای به کیک می دهد که باورش برایتان سخت است. از سویی دیگر بافت سیب سبز به حفظ شکل کیک در طول پخت یاری می نماید. طرز تهیه تارت میوه ای از دیگر شیرینی های کتاب کاله است که طرف داران بسیاری دارد. در صورت نبود سیب سبز در بازار، از سیب زرد و قرمز هم می توانید بهره ببرید.

حفظ رطوبت کیک سیب و دارچین

حفظ رطوبت کیک نه تنها در عطر و طعم آن نقش به سزایی دارد بلکه به ظاهر زیباتر آن هم یاری می نماید. پس چه بهتر که در دستور تهیه کیک سیب و دارچین از سیب های تازه و آبدار بهره ببرید. از سویی دیگر اضافه کردن یک قاشق غذاخوری ماست یونانی یا خامه ترش هم به رطوبت کیک تان یاری خواهد نمود. در آخر آن که برای جلوگیری از رفتن رطوبت کیک نباید آن را بیش از حد پخت. مطلب خامه ترش چیست را بخوانید تا با این ماده جادویی و کاربردهای آن برای حفظ رطوبت کیک بیشتر آشنا شوید.

سرو و تزئین کیک سیب

کیک سیب رنده شده و دارچین آن قدر مجذوب کننده است که نیازی به تزئین خاصی ندارد اما اگر به فکر سرو آن به شکل مجلسی هستید می توانید با استفاده از قالب های کوچک، پودر قند و دارچین، روی کیک طرح بیندازید. از سویی دیگر با یاری سس شکلاتی، سس کارامل، مغزیجات و مارمالاد هلو هم می توانید به آن رنگ و لعابی دیگر دهید. در آخر آن که می توانید برش هایی از سیب را با آرد مخلوط نموده و ته قالب بچینید. سپس مایه کیک را روی آن بریزید. با تهیه قهوه ترک یا یک فنجان چای داغ می توانید آن را در میهمانی و دورهمی هایتان سرو کنید.

جایگزین شکر در تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

عسل، شکر قهوه ای و شیرین کننده استویا برترین جایگزین های شکر در تهیه کیک به شمار میرود. پس به راحتی می توانید یک فنجان شکر را با سه چهارم فنجان عسل جایگزین کنید. با این کار اسیدیته عسل حل خواهد شد. تنها حواستان به زمان پخت باشد چراکه عسل، تغییر رنگ روی کیک را سرعت می بخشد. مطلب جایگزین عسل را بخوانید تا راحت تر شیرین کننده جایگزین را انتخاب کنید.

نگه داری کیک سیب

برای نگهداری کیک سیب و دارچین در دمای محیط باید آن را در یک ظرف دربسته بگذارید تا رطوبت، عطر و طعم آن برای یک هفته حفظ گردد. پس اگر از کیک تان به جای مانده است باید آن را در دو لایه کاغذ پخت و سپس دو لایه فویل بپیچید تا با همان حفظ شکل و رطوبت اولیه بتوانید برای 3 ماه در فریزر نگه دارید. در نهایت برای سرو هم باید کیک را یک شب در دمای اتاق یخ زدایی کنید. با وجود سیب در دسترس تان حتما طرز تهیه پای سیب فرانسوی خوشمزه را هم امتحان کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 22 دی 1403 بروزرسانی: 22 دی 1403 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 1441

به "طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین خوشمزه با و بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین خوشمزه با و بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید