مجاز شدن تردد خودروهای درون استانی
به گزارش مجله کامسا، رئیس پلیس راهور استان همدان گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری هوشمن اجازه تردد خودرو ها در جاده های درون استانی داده شد.

سرهنگ فکری، رئیس پلیس راهور استان همداندر گفت و گو با خبرنگار از گفت: در اجریا مرحله دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی اجازه تردد خودرو ها با پلاک 18 و 28 در استان داده شده است.
او با تاکید بر اینکه هنوز هم جلوی تردد خودرو های غیر بومی به استان گرفته می گردد اضافه نمود: در طرح فاصله گذاری اجتماعی جلوی ورد خودرو های غیر بومی به استان گرفته شد و به وسیله کمربندی ها به خارج استان راهنمایی شدند.
او از توقیف و به پارکینگ بردن بیش از 365 خودرو در طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان اطلاع داد و گفت: این طرح محدودیت های ترافیکی تا 30 فرودرین ادامه دارد.
سرهنگ فکری از افزایش بعضی از جریمه های رانندگی هم اطلاع داد و اضافه نمود: جریمه آلودگی صوتی از 40 هزار تومان به 100 هزار تومان، ورود ممنوع از 20 طرح ترافیکی از 20 هزار تومان به 100 هزار تومان و توقف در محل پارک جانبازان از 40 هزار تومان به 100 هزار تومان افزایش یافته است.
او ادامه داد: این تغییر نرخ جرایم از اول اردیبهشت ماه اجرایی می گردد.
ا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان