کدام مواد غذایی را باید حتما خام خورد

به گزارش مجله کامسا، ممکن است برای بعضی تعجب آور باشد، اما شما می توانید چغندر را به صورت خام میل کنید. چغندر سرشار از مواد مغذی سالم مانند 5 ویتامین ضروری، کلسیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است.

کدام مواد غذایی را باید حتما خام خورد

خبر های پزشکی این هفته: کدام مواد غذایی را باید حتما خام خورد؟ چراغ های آبی و افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده. رابطه بوتاکس و افسردگی، هشدار به زنان در خصوص مصرف قرص های ضد بارداری، و اجتناب از مسکن ها برای درد های مزمن.

هرچند پختن بعضی مواد غذایی عطر و طعم آن ها را بهتر می نماید، اما ثابت شده که مصرف این خوراکی ها به صورت خام، جلوی از بین رفتن بسیاری از ریزمغذی های موجود در آن ها را می گیرد.

پختن سبزیجات با روش های مختلفی از جمله مایکروفر، جوشاندن و سرخ کردن، ویتامین ها و املاح موجود در سبزیجات را از بین می برد. کلم بروکلی یکی از این سبزی ها است.

این سبزی حاوی مقادیر زیادی از یک ترکیب آنتی اکسیدانی به نام سولفورافان است که به جلوگیری از سرطان، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، التهاب، افسردگی و... یاری می نماید. مطالعات نشان داده بدن ما وقتی نوع خام بروکلی را می خوریم، سریع تر سولفورافان را جذب می نماید.

پیاز حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی گیاهی به نام کوئرستین است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. پختن بیش از حد پیاز، خواص این ماده شیمیایی را کاهش می دهد. پیاز از آن دسته مواد غذایی است که خاصیت دارو های ضد پلاکت را دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، اما این تاثیر پیاز در اثر حرارت کاهش می یابد.

خواص کلم بروکلی

شست و شوی میوه و سبزی در روزهای کرونایی

این واقعیت شامل سیر نیز می گردد. گرم کردن سیر در حرارت 392 درجه فارنهایت و به مدت 6 دقیقه، خاصیت ضد پلاکت سیر را کاملاً از بین می برد. اما در میان غذا هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند، فلفل قرمز منبع بسیار غنی از ویتامین C. است. تحت تاثیر گرما، این ماده مغذی از بین می رود.

کلم حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات ها است. این ترکیب ها هنگامی که با آنزیم میروسیناز در تماس باشند، به یک ترکیب متفاوت برای مبارزه با بیماری تبدیل می شوند. اما تحقیقات نشان می دهد که گرما میروسیناز را غیرفعال می نماید.

ممکن است برای بعضی تعجب آور باشد، اما شما می توانید چغندر را به صورت خام میل کنید. چغندر سرشار از مواد مغذی سالم مانند 5 ویتامین ضروری، کلسیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. با این حال چغندر های پخته شده 25 درصد از فولات و سایر ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می دهند.

منبع: دویچه وله

منبع: فرادید
انتشار: 16 مهر 1399 بروزرسانی: 16 مهر 1399 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 230

به "کدام مواد غذایی را باید حتما خام خورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام مواد غذایی را باید حتما خام خورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید