8500 شغل برکت در سرزمین شگفتی ها
به گزارش مجله کامسا، با راه اندازی 1730 طرح اشتغال زایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در امسال، تعداد مشاغل برکت در استان کرمان به 8500 شغل می رسد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، معاون توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت با اعلام این خبر گفت: بنیاد برکت سال جاری راه اندازی 1730 طرح اشتغال زایی اجتماع محور را در مناطق محروم استان کرمان در دستور کار دارد که با تحقق آن، تعداد طرح های عملیاتی شده در سه سالی که از حضور و فعالیت بنیاد در این استان می گذرد به 2800 طرح می رسد.
رضا راضی زاده اعلام نمود: راه اندازی این 2800 طرح اشتغال زایی، ایجاد 8500 شغل خرد و خانگی را در استان به دنبال داشته است.
به گفته راضی زاده، شش شهرستان راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان و 66 روستای استان کرمان زیر پوشش فعالیت های اشتغال زایی اجتماع محور بنیاد برکت قرار گرفته اند.
وی با اشاره به افتتاح اولین طرح های اجتماع محور بنیاد برکت در استان کرمان توضیح داد: اولین طرح اشتغال زایی اجتماع محور بنیاد برکت در سال 97 و در شهرستان راور به بهره برداری رسید. در آن سال، بنیاد به عنوان مشخص مالی راور انتخاب شده بود و در همان سال اول فعالیت خود، 800 طرح منجر به ایجاد 2400 شغل را در این شهرستان به بهره برداری رساند. در سال 98 نیز 300 طرح و 900 شغل در شهرستان راور راه اندازی شد.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت در تشریح اقدامات این بنیاد در حوزه اشتغال زایی اجتماع محور در استان کرمان برای سال 99 نیز گفت: سال جاری شهرستان های تحت پوشش فعالیت های اشتغال زایی بنیاد برکت به شش شهر افزایش پیدا نموده و راه اندازی 1730 طرح در دستور کار است که از این تعداد، 500 طرح تا به امروز به بهره برداری رسیده و مابقی نیز تا خاتمه سال به شکل کامل عملیاتی خواهد شد.
راضی زاده سهم شهرستان های راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان از طرح های اشتغال زایی اجتماع محور بنیاد برکت در سال 99 را به ترتیب 550، 240، 220، 150، 220 و 350 طرح خاطرنشان کرد.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت درباره رسته های شغل های ایجاد شده در مناطق محروم استان کرمان شرح داد: رسته های شغلی با توجه به مزیت ها و پتانسیل های هر منطقه انتخاب می شوند. برای مثال، اشتغال زایی در شهرستان راور متمرکز بر فرش دستبافت است.
وی ادامه داد: بیشتر مشاغل ایجادشده و در دست راه اندازی برکت در استان کرمان در رسته های پرورش دام سبک، فراوری فرش دستبافت، فراوریی پوشاک و پرورش شتر است.
به گفته راضی زاده، بیش از 67 درصد تسهیلات اشتغال زایی بنیاد برکت به زنان کارآفرین استان کرمان اختصاص پیدا نموده است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت در خاتمه توضیح داد: 18 مجری و تسهیل گر بنیاد در مناطق محروم کرمان به خصوص در جنوب و غرب این استان مشغول فعالیت و خدمات رسانی به کارآفرینان هستند.
لازم به ذکر است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز 2 هزار و 82 طرح در حوزه های توانمندسازی مالی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه گذاری 3 هزار و 529 میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهره برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
منبع: خبرگزاری دانشجو