طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس
به گزارش مجله کامسا، مواد مورد احتیاج برای یک کیلو مربا: 5 پیمانه بلوبری 1/6 پیمانه آبلیمو 1/4 پیمانه آب 1/2 3 پیمانه شکر 1 بسته پکتین میوه (ژلاتین)

قدم اول: بلوبری بچینید!
قدم دوم: بلوبری ها را بشویید و مرتب کنید
بلوبری ها را با آب سرد بشویید. سپس باید آن ها را مرتب کنید. از بلوبری هایی بهره ببرید که درشت ترند و رنگ خاکستری-آبی دارند.
قدم سوم: بلوبری ها را له کنید.
قدم چهارم: مخلوط کنید و بپزید!
پکتین را با نیمی از شکر مخلوط کنید. سپی بلوبری را با پکتین، آبلیمو و آب مخلوط کنید و تا زمانی که بجوشد، بپزید. مابقی شکر را اضافه کنید و دوباره صبر کنید تا بجوشد. اگر غلظت به اندازه دلخواه تان است، اجازه دهید تا مربا خنک گردد. مربا را داخل شیشه بریزید.
قدم پنجم: شیشه ها را درون آب جوش قرار دهید
تا بالای شیشه ها آب بریزید و بگذارید آب تا 5 دقیقه بجوشد.
قدم ششم: شیشه ها را خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
قدم هفتم: از مربای بلوبری خانگی تان لذت ببرید.
منبع: pixable
منبع: کجارو
انتشار: 9 آبان 1403
بروزرسانی: 9 آبان 1403
گردآورنده: kamsaco.ir
شناسه مطلب: 1394
به "طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید