طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس

به گزارش مجله کامسا، مواد مورد احتیاج برای یک کیلو مربا: 5 پیمانه بلوبری 1/6 پیمانه آبلیمو 1/4 پیمانه آب 1/2 3 پیمانه شکر 1 بسته پکتین میوه (ژلاتین)

طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس

قدم اول: بلوبری بچینید!

قدم دوم: بلوبری ها را بشویید و مرتب کنید

بلوبری ها را با آب سرد بشویید. سپس باید آن ها را مرتب کنید. از بلوبری هایی بهره ببرید که درشت ترند و رنگ خاکستری-آبی دارند.

قدم سوم: بلوبری ها را له کنید.

قدم چهارم: مخلوط کنید و بپزید!

پکتین را با نیمی از شکر مخلوط کنید. سپی بلوبری را با پکتین، آبلیمو و آب مخلوط کنید و تا زمانی که بجوشد، بپزید. مابقی شکر را اضافه کنید و دوباره صبر کنید تا بجوشد. اگر غلظت به اندازه دلخواه تان است، اجازه دهید تا مربا خنک گردد. مربا را داخل شیشه بریزید.

قدم پنجم: شیشه ها را درون آب جوش قرار دهید

تا بالای شیشه ها آب بریزید و بگذارید آب تا 5 دقیقه بجوشد.

قدم ششم: شیشه ها را خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

قدم هفتم: از مربای بلوبری خانگی تان لذت ببرید.

منبع: pixable

منبع: کجارو
انتشار: 9 آبان 1403 بروزرسانی: 9 آبان 1403 گردآورنده: kamsaco.ir شناسه مطلب: 1394

به "طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید