طرز تهیه پنه آلفردو رستورانی
به گزارش مجله کامسا، پنه آلفردو یکی از غذا های معروف ایتالیایی است که حضور پاستا و سس آلفردو در آن، طعمی لذیذ می آفریند و طرفداران بسیاری را به خود جذب نموده است.
پاستا از زمان امپراتوری رم باستان در اشکال گوناگون وجود داشته است که همچنان یکی از مواد مورد نیاز در آشپزی به حساب می آید. این ماده غذایی را می توان با بسیاری از مواد غذایی شامل آنواع گوشت ها سبزی جات و میوه ها و سس های لذیذ ترکیب کرد و طعمی جادویی آفرید. پاستا در 200 شکل متفاوت با اسامی گوناگون تولید می گردد که هر روز بر ان ها افزوده می گردد. پنه یکی از انواع پاستا است که به شکل لوله ای می باشد که در اینجا به طرز تهیه با مرغ می پردازیم که امیدواریم از طعم لذیذ آن لذت بی نهایت را ببرید.
دستور پخت پنه دارای دو مدل سس (سس آلفردو و سس خامه) است که بایستی جداگانه تهیه و به غذای اصلی اضافه نمود. برای راحتی کار در ابتدا روش آماده سازی پنه آلفردو بیان خواهد شد و در انتها طرز تهیه دو نوع سس ذکر می گردد.
این دستور پخت برای تعداد 5 تا 6 نفر مناسب است.
مواد لازم جهت تهیه پنه آلفردو با مرغ
سینه مرغ | 600 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پیاز | 3 عدد |
سرکه بالزامیک | به میزان دلخواه |
پنیر پارمیژان | به میزان دلخواه |
کره | 200 گرم |
پاستا | 500 گرمی |
ادویه | به میزان دلخواه |
جعفری | جهت تزیین به میزان دلخواه |
طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ
- ابتدا پیاز را به شکل حلقه ای با ضخامت کم خرد کنید.
- در ظرفی نسوز، کره را بر روی شعله آب نموده و قارچ خرد شده را بدان اضافه نمایید.
- در ادامه در ظرف جداگانه پیاز های حلقه حلقه شده را سرخ کنید و مرغ با تکه های نسبتا کوچک (متناسب با ابعاد پاستا) را داخل پیازهای سرخ شده بریزید و سرکه بالزامیک را به آنها اضافه کنید.
- درب ظرف را بسته و نیم ساعت به آن ها فرصت پخت دهید تا طعم آن ها به خوبی باهم ترکیب گردد.
- پس از نیم ساعت سس آلفردو را به مواد اضافه کنید و مجددا نیم ساعت دیگر فرصت پخت بدهید.
- در انتها سس خامه و پنیر پارمیژان را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه مواد شما آماده است.
- پاستا را نیز مانند ماکارونی پخته و آبکش کنید و با مواد آماده خود مخلوط و با جعفری تزیین نمایید.
- پنه آلفردو آماده سرو است نوش جان
نکات
- هنگام افزودن قارچ به کره بایستی شعله بسیار زیاد باشد.
- میزان افزودن سرکه بالزامیک مطابق سلیقه غذایی تنظیم می گردد (اگر از آن هایی هستید که غذاهای ترش دوست دارید سرکه بیشتری اضافه نمایید)
- اگر تکه های بزرگ پیاز را در غذا دوست ندارید می توانید آن ها را ریز خرد کنید.
همانگونه که ذکر شد پس از دستور پخت پنه آلفردو، طرز تهیه سس ها بیان می گردد که در ادامه به آن ها می پردازیم:
سس آلفردو
موادلازم جهت تهیه سس آلفردو
آرد | 3/4 لیوان |
کره | 200 گرم |
شیر | 2 لیوان |
خامه | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سس آلفردو
- آرد را داخل ظرف نسوز ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی به سرعت هم بزنید تا زمانیکه آرد به خوبی تفت داده گردد.
- کره را به آرد اضافه نموده تا به خوبی آب گردد و با هم زدن ترکیبی یکنواختی از آرد و کره درست کنید.
- نصف شیر را به آرد و کره افزوده و یک قاشق خامه به آن اضافه نمایید، اگر کمی فرصت دهید خامه حل شده و در این مرحله شیر سفت می گردد. شیر و خامه باقی مانده را در انتها اضافه کنید و سس شما آمادست.
سس خامه
مواد لازم جهت تهیه سس خامه
مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
خامه | 3 قاشق غذا خوری |
خیارشور | 300 گرم |
طرز تهیه سس خامه
- مایونز و خامه را باهم مخلوط نموده و خیارشور را درون آن خرد کنید سس خامه به همین سادگی آماده است.
این غذای بسیار خوشمزه رستورانی تقدیم شما سروران گرامی امیدواریم مورد توجه شما واقع گردد.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com