نقش روبات ها در مبارزه با کرونا چیست؟
به گزارش مجله کامسا، در پی شیوع ویروس کرونا، کشور چین برای مبارزه با این بیماری فناوری روباتیک را به کار گرفته است.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری خبرنگاران از اینسایت، موانع ناشی از ویروس COVID-19 بدون شک در سراسر کشورها بی نظمی و خسارت ایجاد نموده است، بااین وجود نمی توان انکار کرد که ویروس کرونا تلاشگران مبتکر را به فکر انداخته و خبرنگارانن را برای انجام اقدامات مؤثر تشویق نموده است.
هوش مصنوعی، داده های بزرگ، محاسبات ابری و دیگر موارد یاری بزرگی در دوران کرونا به شمار می فرایند. اما یکی از بهترین فناوری هایی که در این دوران فعال شده است، فناوری روباتیک است که برای ارائه یاری به پزشکان و پرستاران شاغل و همچنین بیماران کرونایی به کار گرفته شده است.
به عنوان مثال، یک گروه از روبات ها به طور موقت از بیماران کرونا در بیمارستانی در ووهان چین مراقبت می کردند. آن ها خدماتی ازجمله تحویل وعده های غذایی، دریافت درجه حرارت بدن بیمار و ایجاد ارتباطات بین بیمار و پزشکان را ارائه می دادند. این روبات ها همچنین در تمیزکردن و ضدعفونی یاری بسیاری به بیمارستان ها می نمایند.
همچنین یک بیمارستان صحرایی هوشمند کاملاً توسط روبات ها اداره می شد. یک گروه پزشکی کوچک از راه دور روبات ها را در بیمارستان کنترل می کردند. بیماران دست بندهایی داشتند که فشارخون و سایر داده های حیاتی آن ها را جمع می کردند.
استفاده از روبات های انسان نما باعث تعامل بیشتر و درعین حال تماس کمتر بین کادر درمانی و بیماران کرونایی می گردد که درنتیجه می تواند از گسترش ویروس جلوگیری کند.
کشور چین یک از کشورهای پیشرو در فناوری روباتیک است. آن ها پیش از شیوع ویروس کرونا نیز از انواع روبات ها برای ارائه خدمات در رستوران ها، کافه ها، بیمارستان ها، خانه های سالمندان، کارخانه ها و غیره استفاده aمی کردند.
4112/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا